Till toppen

Ljuddämpare

Produktion

Vanward 3D-printade titan-dämpare tillverkas i de mest exakta 3D-skrivarna med titandriven bäddning och laserteknik.

Produktionen sker i Norge, och där används högsta kvalitetsstandarder för produktion, material och maskiner. Produktion tillhandahåller också 3D-utskrivna föremål inom medicin och rymdteknik.

De 3D-printade ljuddämparna genomgår ett högkvalitatitv kontroll och testprotokoll före fält- och destruktiva tester innan dämparna är godkända och släppta för marknaden.
Specialverktyg används i fräsningsprocessen för att bearbeta gängorna. Slitbanan är tillverkad av den finaste 303 stållegeringen med polerade gängor vilket ger bästa gränssnitt mellan högkvalitativt titan och gevärspipan.

Om du väljer en coatad Vanward ljuddämpare kan du vara säker på att det bästa beläggningssystemet som finns tillgängligt används och utförs av Durano.

 

Design

Vanward 3D-printade titan-dämpare är designade med säkerhet, prestanda, hållbarhet och hållbarhet i fokus. Storleken, diametern och vikten på ljuddämparna är noggrant
utformade för att ge jägare och skytt den bästa och optimala produkten.


Ljuddämpare är designade med en styrka och hållbarhet som vida överstiger industristandarder. Ljuddämparna är 3D-printad/svetsad i ett stycke där alla bafflar ansluts det inre röret med det yttre röret i ett svetsat stycke. Det finns inga skarpa kanter i designen eftersom vi betraktar en 90 graders kant som en ”början på en spricka”


Det unika hexagonala mönstret ger ytterligare styrka men genererar också yttre turbulens som minskar värmestrålningseffekten, kallad ”Mirage” vilket kan störa skyttet
Bafflarna inuti ljuddämparen och deras placering är speciellt utformade för att absorbera trycktoppen från pipan eller ett skjutvapen som ger unikt buller- och rekylreducerande egenskaper.


För långdistans- och precisionsskytten kan det märkas att kulan går in dämparen innan krutet förbränns.


Den är helt enkelt designad för en livstid