Till toppen

Jakele J1

Revolutionerande uppspänningssystem – Jakele Relax-system


I Jakele‘s Relax-system är säkerheten genomtänkt rakt i genom. J1 spänns upp endast med den innovativa spänntangenten omedelbart före avfyring.

Långfingret drar sig tillbaka i en intuitiv rörelse med minimal ansträngning. När greppet släpps – till exempel efter avfyring eller för lägeskorrigering – glider spännstangenten tillbaka
till sitt ursprungliga läge. Detta säkrar automatiskt vapnet och gör det helt säkert.

 

Högsta kvalitet, Bavarian Precision

Kvalitet i detalj avgör livslängden och värdebevarandet av produkter från Jakele. Många idéer, många års kunskap och erfarenhet och de allra högsta standarderna flyter samman i utvecklingen och genomförs med partners som uppfyller samma krav inom sitt område.

Alla väsentliga komponenter tillverkas i Bayern – detta garanterar solid produktion, ett konsekvent pålitligt vapen. Det kan du lita på.

Lita på Jakele-kvalitet.

 

Kompakt och lätt


Designen är kompakt och smal. Ett elegant utseende som övertygar, med modern ergonomi.
Det perfekta estetiska är inte bara tilltalande för ögat, utan gör J1 till ett lätt, enormt manövrerbart vapen som bara väger 2,6 respektive 2,7 kg. Och med sin mjukt avrundade låda – ett sant nöje att hålla i.

 

Självcentrerande låsmekanism med fyra låsklackar


Det självcentrerande slutstyckshuvudet med hög precision och fyra låsklackar roterar 90° in i pipan och ger en enormt stor låsyta för maximal säkerhet och noggrannhet.

 

Andreas Jakele