Till toppen

Meopta MeoRed 30

Produktnummer: 354066

Inkl. moms

Nu ännu mindre och lättare...

Kompakt, lätt att använda och vattentät som är särskilt lämplig för pistolskytte eller som ett snabb sikte för jakt eller sport gevär.

MeoRed, med dess kompakta och hållbara design gör den sig perfekt för AR plattformar, hagelgevär och handeldvapen. Belysningen aktiveras genom att trycka på kontrollknappen på framsidan av siktet och stängs av automatiskt efter 3 timmar.

MeoRed är tillgänglig med antingen en 3 MOA eller 5 MOA röd prick. Den drivs av ett enda CR 2032-batteri och har upp till 1000 timmars drifttid, MeoRed har batterifacket på höger sida av siktet för lätt åtkommst för att byta batteri, här behöver man inte ta av siktet från montaget, vilket betyder att man inte behöver skjuta in siktet vid batteribyte.

Siktet har även en låg batterinivå indikator som signalerar när batteriet börjar ta slut. MEOPTAS ingenjörer har utformat MeoRed till att avsevärt öka skyttens noggrannhet och hastighet i en mängd situationer, och gör den perfekt tex IPCS skytte mm.

Bygghöjden är också väldigt låg vilket gör att den kan användas på ditt kikarsikte för att få en riktpunkt på målet nära dig som inte ditt kikarsikte kan ge dig.

30års garanti vid registrering hos Meopta.com