Till toppen
Produkten är inte aktiv!

Meopta Meostar 1-4X22 / K-Dot

Produktnummer: 354010

Perfekt när snabba skott är avgörande...

Professionella jägare har det absoluta ansvaret; ett ansvar som inkluderar säkerheten både för egen och andras del. När det kommer till att axla detta ansvar, så är det en allt bredare grupp av professionella jägare som väljer Meopta Meostar kikarsikten. Byggt för att leverera den absolut bästa prestandan, Meostar kikarsikten är pålitliga, robusta och exakta skott-efter-skott. Med specialdesignade egenskaper, fenomenal klarhet, skärpa och lågljusprestanda så kommer Meopta kikarsikten inte att svika dig. Så när tiden kommer för att välja en pålitlig partner, välj Meostar!
Med äkta 1x förstoring på den nedre delen, med ett brett 37m synfält, är 1-4x22 KDot ett perfekt val för jakt på farligt vilt. På grund av det faktum att ögat inte behöver justera sig för en förändring i förstoring från en normal synbild när kikarsiktet är på förstoring 1x, är jägarens totala situationsmedvetande helt maximerad, samtidigt som målfokuseringen är blixtsnabb med båda ögonen öppna. Detta gör vår 1-4x22 helt överlägsen vid snabba lägen under jakt.
Meopta Advanced Illumination Technology har utrustat en 2 MOA punkt med 7 nivåer av ljusintensitet. Med ett off läge mellan varje intensitets nivå, Denna funktion gör det dig möjligt för dig att anpassa kikarsiktet till de omgivande ljusförhållanden, allteftersom förhållandena ändras, samtidigt som vi eliminerar möjligheten att riktmedlet blossar upp vid mycket svagt ljus.
Specifikationer:
Fully Multi Coated linser behandlade med Meoptas patenterade MeoBrite teknologi för en utökad skärpa, färgåtergivning och ljustransmission.
MeoTrack system för reglering av höjd och vindjustering med extra hög precision.
Avancerad belysning med off läge mellan varje intensitetsnivå.
Snabbt fokuserande okular.
Icke medförstorande riktmedel.


Teknisk data:
Förstoring: 1-4x.
Objektiv diameter: 22mm.
Yttre objektiv diameter: 30mm.
Yttre okular diameter: 41.5mm.
Mellantubs längd: 202mm.
Tubdiameter: 30mm.
Utgångspupill: 22-5.5.
Synfält: 37-8.6m/100m.
Ögonavstånd: 88.9mm.
Dioptrijustering: +/-3.
Riktmedel: K-dot belyst (icke medförstorande).
Antal MOA/klick: ½ MOA.
Höjdjustering: 83 MOA.
Vindjustering: 83 MOA.
Längd: 305mm.
Vikt: 530g.
Garanti: 30 år