Till toppen

S&B Screen-ammo 9,3x62 (400st)

Produktnummer: 224108

Inkl. moms

S&B Screen-ammo 9,3x62 (400st)

NICKELPLÄTERADE KULOR

Som namnet antyder, har SCREEN-AMMO speciellt utformats för användning i moderna skjutbiografer.

Dessa patroner levereras med en unik, patentskyddad NONTOX-primer som inte innehåller några spår av tungmetall i dess utsläpp, såsom bly, kvicksilver, barium och antimon. Användning av denna ammunition skadar inte skyttens hälsa, förorenar miljön och angriper heller inte vapnet på samma sätt som traditionell ammunition.

Kulans kärna är gjord av zink, vilket innebär att det inte finns någon förångning av tungmetaller i luften. Dessutom är kulan nickelpläterad för att minska friktionen i pipan och minimerar behovet av vapenvård. Utgångshastigheten har minskats för att minska rekylen. Detta gör att du kan utföra allt mer omfattande träningssessioner, samtidigt som du behåller en hög komfortnivå vid intensivt skytte.

Den säkerställer även att halvautomatiska jaktgevär fungerar på ett säkert sätt. Ammunition med mindre rekyl ammunition är också fördelaktig för kvinnliga skyttar och nybörjare. Jämfört med standardammunition är den genomsnittliga träffpunkten för kortdistansskytte i bifograf mer eller minrdre oförändrad och behöver nödvändigvis inte justera siktet. lead free

BLYFRI KÄRNA
LADDNING FÖR MINDRE REKYL
GIFTFRI TÄNDHATT
Frisport
Spec: 9,3x62

S&B Screen-ammo 6,5x55 100gr (400st)

S&B Screen-ammo 6,5x55 100gr (400st)
224107